RÓLUNK

A HELIGO Art kreatív stúdió hozzáállása igen egyszerű. Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll - vagyis Te. Tapasztalt kreátoraink életre keltik egyedi elképzeléseidet.


2015 elején gondoltunk először komolyabban arra, hogy a bennünk rejlő kreativitást és a vele párosuló szakmai tapasztalatot egy vállalkozás formájában lehetne kiaknázni. 

Ennek szellemében alakítottuk meg a stúdiót, mely a gravírozástól a teljes körű nyomdai kivitelezésen át a bélyegzőgyártásig sok területen tevékenykedik.

Fő profilunk a kivételes alkalmakra gyártott egyedi, kézzel összeállított prémiumajándékok, díszdobozok gyártása, melyek egytől-egyig stúdiónk kreativitásának,  és szakmai elkötelezettségének jelképei. Önálló ötletek alapján terveztük és alkottuk meg ezeket a termékeket, és őszintén reméljük, hogy ez a Te ízléseddel is találkozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy komoly gépparkkal és évtizedes szakmai kapcsolatrendszerrel a háttérben szinte minden igényre van megoldásunk.

Itt a lehetőség, hogy megismerj bennünket, az alábbi űrlap kitöltésével lépj velünk kapcsolatba és mondd el nekünk véleményedet a rólunk benned kialakult képről, mert ez fontos nekünk. Még akkor is, ha a te megítélésed szerint valamit nem jól csinálunk. Sőt, annál inkább!

Hajrá! Bírjuk a kritikát!